Tilat ja Palvelut

Huvilinnan ravintolasali

Ravintola Huvilinna tarjoaa tilat suuremmille kokoontumisille aina yli 200 hengen tilaisuuksiin saakka. Tunnelmallisesta Huvilinnan ravintolasalista löytyy myös kattava kokoustekniikka.

Karuselli Paviljonki

Karuselli Paviljonki on uniikki ja tunnelmallinen tila n. 50 hengelle. Karuselli Paviljongin sydämenä toimii Taikakaruselli, jota on mahdollista käyttää tilaisuuksien yhteydessä.

Talvikylä

Ravintola Huvilinnan yhteydessä toimiva Talvikylä on valjastettavissa myös ryhmille - sekä kotimaisille että ulkomaalaisille. Erilaiset asiakastilaisuudet, järjestöjen tai yritysten perhepäivät, promotilaisuudet, kouluvierailut, yritysten tyky/tyhy-päivät onnistuu järjestää meillä loistavasti vain mielikuvituksen ollessa rajana!

Talvikylä tarjoaa pohjoista eksotiikkaa ja Talvikylän lumisessa ympäristössä onnistuvat erilaiset aktiviteetit aina tiimikisoista retkeen meren jäälle tai vaikkapa lumenveistokilpailut.

Vauhtipuisto

Huvilinnan yhteydessä kesäisin toimiva Vauhtipuisto soveltuu mainiosti myös ryhmille, isoille ja pienille. Vauhtipuisto on oiva paikka synttärijuhliin, luokkaretkeläisille, päiväkotilaisille ja kaikille lapsille ja lapsellisille. Ja synttäripaikkana Vauhtipuisto on mitä mainioin!

Vauhtipuistossa järjestetään myös mieleenpainuvia yritysten juhlia, kuten yritysten perhepäiviä ja asiakastilaisuuksia.

Oulu Safaris - aktiviteetit tilaisuutesi yhteyteen

Oulu Safariksen kattavasta valikoimasta löytyvät aktiviteetit ryhmille ympäri vuoden. 

Erilaiset tiimikisat, pilkkiretki merenjäälle, lumenveistoa, kesäisin Oulujokisuisto meloen aina merelle saakka, tervaveneretket soutaen, Joposafari maisemareiteillä tai vaikkapa Hietasaarisuunnistus ja paljon muuta! Anna meidän johdattaa ryhmäsi ikimuistoisiin elämyksiin ja järjestää hauskimmat virkistyspäivät ja asiakastilaisuudet ammattitaidolla.

Oulu Safariksen aktiviteetit soveltuvat ryhmille 10 hengestä ylöspäin ja osa aktiviteeteista on toteutettavissa jopa satojen henkilöiden tilaisuuksiin. 

Kaupunkijuna Potnapekka

Meidän kauttamme onnistuu myös kuljetuspalvelut tilaisuutesi yhteyteen. Kaupunkijuna Potnapekalla matka taittuu maisemia ihaillen. Potnapekka on varattavissa kauttamme tilausajoihin.